Heb je een artikel bij Foodies in Heels gekocht en wil je deze retourneren? Zoek hieronder je bestelling op en meld eenvoudig je retour aan.

 

 

Voldoet je bestelling niet 100% aan je verwachtingen? Het is geen enkel probleem om 1 of meerdere artikelen te retourneren. Als consument heb je op elke aankoop van een Foodies in Heels product 14 dagen bedenktijd. De bedenktijd van 14 dagen verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of bijvoorbeeld je huisgenoten het artikel ontvangen hebben.


Nadat je de artikelen die je retour wenst te sturen hebt aangemeld via ons retourportaal ontvang je van Foodies in Heels een retourformulier en verzendlabel per mail. Doe de retour te sturen artikelen in een verzenddoos, doe ook het retourformulier in de verzenddoos en plak het verzendlabel op de verzenddoos. De verzenddoos kun je nu door bijv. Post NL, Bpost of een andere vervoerder aan Foodies in Heels laten retourneren.


Vul hieronder het 4- of 5-cijferige ordernummer in dat vermeld staat in de eerste bevestigingsmail van je bestelling.

Retourformulier

Laden...

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif

Sorry, deze retour voldoet niet aan de retourvoorwaarden en kan daardoor niet aangemaakt worden.

Reden:Wanneer je een artikel retour wenst te sturen dient dit aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het artikel en de verpakking daarvan. Je zal het artikel slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het artikel wenst te behouden.
  • Je dient het complete en onbeschadigde artikel retour te sturen met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking.
  • Je gebruikt voor het retourneren een losse verzenddoos en zorgt er voor dat er geen verzendlabel op de originele verpakkingsdoos van het terug te sturen artikel geplakt wordt.