Hi! Je kan hier makkelijk je GetYourTools retour aanmelden. Zoek hieronder je bestelling op.

 

 

Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Het is geen enkel probleem om deze artikelen te retourneren. Je hebt op elke aankoop van een Getyourtools.com product 14 dagen bedenktijd. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.


Nadat producten retour zijn aangemeld ontvang je een retourformulier en retourlabel per mail. Let op! Om retouren succesvol te verwerken dient deze te zijn voorzien van het retourformulier.

Retourformulier

Laden...

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif

Sorry, deze retour voldoet niet aan de retourvoorwaarden en kan daardoor niet aangemaakt worden.

Reden:Wanneer je een artikel retour wenst te sturen dient dit aan de volgende voorwaarde te voldoen:

Het product dient nog compleet en onbeschadigd te zijn. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Artikel dient – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking te worden geretourneerd. Op de verpakking gelieve geen verzendlabels te plakken. Het artikel dient bij voorkeur in een omdoos te worden geretourneerd.