Is het artikel niet helemaal naar wens? Geen probleem! Het is binnen 14 dagen mogelijk om jouw bestelling te ruilen of te retourneren.

Bij het retourneren van oorbellen is het verplicht dat één van de twee oorbellen zich nog in de ongeopende sealbag bevindt. Is dit niet het geval? Neem dan eerst contact op via klantenservice@lottgioielli.com of 073 700 06 60.

 

 

*Indien je een gratis artikel (gift) hebt ontvangen bij je bestelling, dien je deze ook ongeopend en compleet retour te sturen. Heb je meerdere items besteld en stuur je niet alles retour? Dan geldt hierbij dat het sieraad welke je houdt moet voldoen aan de minimale orderwaarde van de actievoorwaarden om het gratis artikel te houden. Voldoet deze niet, dan dien je het gratis artikel retour te sturen, anders wordt de retourzending niet in behandeling genomen.

 

Wij streven naar een duurzamere toekomst met minder verspilling.

Deel alsjeblieft de reden voor je retour, zodat wij deze informatie kunnen gebruiken om onze producten en procedures te verbeteren.

Vul alle velden nauwkeurig in en deel eventuele extra details in het opmerkingenveld. Als dank maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €100 

 

Retourformulier

Laden...

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif, JPEG, JPG

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif, JPEG, JPG

Sorry, deze retour voldoet niet aan de retourvoorwaarden en kan daardoor niet aangemaakt worden.

Reden: