Retourformulier

Laden...

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif

Sorry, deze retour voldoet niet aan de retourvoorwaarden en kan daardoor niet aangemaakt worden.

Reden:We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en deze aan je verwachtingen voldoet. Is een product niet in de goede maat of toch niet naar wens, regel dan hier je retouraanvraag.

Nadat het ordernummer en het e-mailadres dat je voor de bestelling gebruikt hebt, zijn ingevuld, kun je het item (of de items) selecteren die je wilt retourneren.
Daarna geef je de reden voor retourneren op en geef je aan of je het item wilt ruilen, een vervangende couponcode wilt of je aankoopbedrag terug.
In de volgende stap kun je zelf bepalen met welke verzendmethode je het item wilt terugsturen, of je de zending wilt verzekeren en hoe je de verzending afrekent.

Verzendkosten zijn voor eigen rekening, tenzij je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen. In dat geval sturen we je een gratis verzendlabel.
Let op! Als je een beschadigd item hebt ontvangen, moet je eerst een toelichting en een foto van de beschadiging opsturen, zodat we het kunnen evalueren en passende stappen kunnen nemen in overleg met jou.