Wij hopen dat je tevreden bent met je aankoop en dat deze voldoet aan de verwachtingen. Is een shirt niet de juiste maat of toch niet helemaal naar wens? Dan kun je hier het retourneren regelen.

Nadat het ordernummer en het e-mailadres dat je voor de bestelling gebruikt hebt, zijn ingevuld, kun je het item (of de items) selecteren die je wilt retourneren.
Daarna geef je de reden voor retourneren op en of geef je aan of je een vervangende couponcode wilt of je aankoopbedrag terug.
In de volgende stap kun je zelf bepalen met welke verzendmethode je het item wilt terugsturen, of je de zending wilt verzekeren en hoe je de verzending afrekent.

Indien je retourneert zijn de verzendkosten voor eigen rekening, tenzij er een fout of defect artikel is geleverd. In dat geval vergoeden wij de verzendkosten.

Let op! Als je een beschadigd item hebt ontvangen, moet je eerst een toelichting en een foto van de beschadiging opsturen, zodat we het kunnen evalueren en passende stappen kunnen nemen in overleg met jou.

Retourformulier

Laden...

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif