Je kan hier makkelijk je Passion for Linen retour aanmelden. Zoek hieronder je bestelling op.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat het door jou bestelde product niet naar wens is. Je mag je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen.

Retourformulier

Laden...

Sorry, deze retour voldoet niet aan de retourvoorwaarden en kan daardoor niet aangemaakt worden.

Reden:Retourvoorwaarden

De artikelen dienen in de originele verpakking, niet gebruikt en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd.

Je mag je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren en retour sturen.

De kosten voor het sturen van je retourpakket zijn voor eigen rekening.

House in Style is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket aangetekend te verzenden.

Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde ontvangen en hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij streven er naar je retour binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het restitutiebedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Het streven is een terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden.

Indien het artikel beschadigd retour komt, kunnen wij de retourprocedure niet afronden en blijft de terugbetaling dus uit. 

Ruilen

Wil je een ander artikel of een andere kleur of maat bestellen? Maak dan een nieuwe bestelling aan, zo weet je zeker dat het gewenste artikel nog op voorraad is.