Op deze pagina kan je jouw retour aanmelden in ons Retourportaal.

Lees aub eerst onderstaande BELANGRIJKE info.

 

Voor het snel en goed verwerken van jouw retour door onze ROBOTS is het essentieel dat je de volgende 8 instructies nauwkeurig opvolgt:

 

1. Meld jouw retour aan bij onze ROBOTS via ons retourformulier.

 

2. Zorg dat jouw aanmelding klopt met wat je in de retourverpakking stopt.

.

3. Meld evt afwijking tussen aanmelding en retour - of evt andere issues, zoals bijvoorbeeld met levering of garantie - altijd vooraf bij onze Klantenservice.

.

4. Vouw artikelen netjes op en stapel ze netjes in jouw retourverpakking.

.

5. Draai bij ieder artikel de hangtag naar boven zodat de barcode zichtbaar is vanaf de buitenkant van het zakje. De barcode op de hangtag en op het zakje moeten altijd hetzelfde zijn. Dit is echt super belangrijk voor snelle verwerking van jouw retour!

.

6. Stop nooit meerdere artikelen in één plastic zakje met één barcode.

.

7. Voeg retourzendingen van verschillende orders nooit samen. Er geldt max één (gratis) retour per order.

 

8. Breng jouw retourpakje snel weg naar het PostNL punt. Retouren die buiten de bedenktijd worden afgeleverd, worden afgewezen.

 

Ben je ondertussen nieuwsgierig hoe onze ROBOTS verder werken?

Bekijk deze video >>>

 

BELANGRIJK: Geef ons aub 1-2 werkdagen de tijd om jouw retour te verwerken vanaf de statuswijziging "afgeleverd". Mail ons tussentijds niet, wij mailen jou ;-)

 

TIP: Je kunt de rekening van Afterpay in de wacht zetten door jouw retour ook te melden in de Afterpay app. De melding aan Afterpay vervangt echter niet jouw aanmelding bij ons in het Retourportaal.

 

Let op: ZWARE IMPACT VAN JOUW RETOUR

Jouw retour maakt een lange reis terug van jouw huis naar ons volautomatische magazijn. En daarna moet ons personeel en de ROBOTS ermee aan de slag. Bedenk dat er veel mensen en bedrijfsmiddelen betrokken zijn bij retourneren, wat een heftige impact heeft op het milieu en op onze bedrijfsvoering. Lees meer over het niet te onderschatten gevolg van retourneren alvorens je jouw retour aanmeldt aub. Wil je deze informatie meenemen in jouw besluit om alsnog te retourneren? Nota bene: door de huidige omstandigheden in de wereld liggen de bedragen die in dit artikel genoemd worden helaas inmiddels vele, vele, vele malen hoger.

Lees dit interessante artikel >>>

 

Let op: KORTINGEN VERVALLEN

- Korting die geldt vanaf een bepaalde drempel (bijvoorbeeld extra korting bij bepaalde orderwaarde) kan komen te vervallen en wordt verrekend op de refund.

- De loyaliteitskorting vervalt, die je hebt ingezet voor de geretourneerde items.

- Het spaartegoed vervalt, dat is opgebouwd op de order waarop geretourneerd wordt. Dat betekent minder korting voor toekomstige orders.

 

Let op: BLOKKADE AFTERPAY/RIVERTY

Wanneer je teveel bestelt en retourneert met gebruik van Riverty/Afterpay, kan je geblokkeerd worden van het gebruik voor deze betaalmethode. Je kunt dan niet meer kiezen voor achteraf betaling voor al jouw online bestellingen.

 

Wij kunnen ons voorstellen dat de impact van jouw retour en de kosten daarvan, plus het vervallen van de korting en het vervallen van de algemene mogelijkheid tot achteraf betaling, redenen kunnen zijn om alsnog NIET te retourneren. Je kunt dan deze pagina sluiten. We dank je hartelijk voor jouw medewerking!

 

Heb je bovenstaande informatie gelezen? En wil je toch retourneren?

Retourformulier

Laden...

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif

Sorry, deze retour voldoet niet aan de retourvoorwaarden en kan daardoor niet aangemaakt worden.

Reden: