Voor het snel en goed verwerken van jouw retour is het essentieel dat je de volgende instructies nauwkeurig opvolgt:

 

1. Meld jouw retour altijd aan via dit retourformulier.

 

2. Zorg dat jouw aanmelding klopt met wat je in de retourverpakking stopt.

.

3. Meld evt afwijking tussen aanmelding en retour - of evt andere issues, zoals bijvoorbeeld met levering of garantie - altijd vooraf bij onze Klantenservice.

.

4. Vouw artikelen netjes op en stapel ze netjes in jouw retourverpakking. De barcode op de hangtag en de barcode op het zakje moet altijd hetzelfde zijn.

 

Besteed tijd aan het netjes opgevouwen retourneren. Prop het niet onverschillig in gescheurde zakjes, wees respectvol. Jouw retour moet er net zo uit zien als het aan je is verzonden. Zo niet, dan worden er kosten in rekening gebracht.

 

5. Stop nooit meerdere artikelen in één plastic zakje met één barcode.

.

6. Voeg retourzendingen van verschillende orders nooit samen.

 

7. Breng jouw retourpakje snel weg naar het PostNL punt. Retouren die buiten de bedenktijd worden afgeleverd, worden afgewezen.

 

TIP: Je kunt de rekening van Riverty in de wacht zetten door jouw retour ook te melden in de Riverty app. De melding aan Riverty vervangt echter niet jouw aanmelding bij ons in het Retourportaal.

 

Ons advies: VERZEKER JOUW RETOUR ALTIJD

Het risico van retourneren komt altijd voor eigen rekening. Wanneer PostNL bevestigt dat een retourzending vermist is, kunnen wij een claim indienen bij PostNL. Maar de uitkering is een bedrag op basis van gewicht en is nooit meer dan ca €3 per pakket. Voorkom dit, en neem een verzekering! Gedurende het aanmeldproces kan je ervoor kiezen om jouw retour te verzekeren tot max € 300. Deze verzekering verloopt via een derde partij (niet via ons). Verzeker je het pakket niet, ontvang je bij vermissing nooit meer dan het kleine bedrag dat PostNL uitkeert.

 

Let op: KORTINGEN VERVALLEN

- Korting die geldt vanaf een bepaalde drempel (bijvoorbeeld extra korting bij bepaalde orderwaarde) komt te vervallen als de order na retour onder de drempel komt. De korting op behouden items wordt verrekend op de refund.

- De loyaliteitskorting vervalt, die je hebt ingezet voor de geretourneerde items.

- Het spaartegoed vervalt, dat is opgebouwd op de order waarop geretourneerd wordt. Dat betekent minder korting voor toekomstige orders.

 

Ter info: RETOURKOSTEN

- Heb je jouw order betaald met iDEAL/Bancontact? Retourneren is voor jou gratis wanneer je meer dan € 100 behoudt (anders € 6,50).

- Heb je gekozen voor Afterpay? Je betaalt dan altijd € 6,50 voor jouw retour.

 

Lees bovenstaande informatie voordat je gaat aanmelden.

Retourformulier

Laden...

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: png, jpg, jpeg, gif

Sorry, deze retour voldoet niet aan de retourvoorwaarden en kan daardoor niet aangemaakt worden.

Reden: